Кафедра трансляційної медичної біоінженерії

Кафедра трансляційної медичної біоінженерії

Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”

Тимчасове призупинення анулювання документів вищої освіти

▫️Скільки дійсні документи про вищу освіту (ДВО), якщо я досі їх не забрав із ЗВО?
• Зазвичай диплом та додаток можна забрати протягом року з дати видачі, вказаної в документі. На наступний день через рік – ДВО анулюються та знищуються.
• Однак, відповідно до Розпорядження № РП/191/2022, на період дії воєнного стану і протягом шести місяців після його припинення/скасування, призупиняється знищення ДВО усіх рівнів,
які особа не отримала протягом одного року з дати видачі, зазначеної в ДВО.

▫️Як довго зберігаються документи про вищу освіту (ДВО), відповідно до нового розпорядження?
• Для ДВО 2021 року видачі документи зберігаються у Відділі супроводження документів здобувачів вищої освіти до скасування воєнного стану;
• Для ДВО 2022 року видачі і наступних років зберігаються на факультетах/ навчально-наукових інститутах до припинення воєнного стану.

▫️Якщо мої документи уже були анульовані, як все ж можна їх отримати?
• Вам потрібно звернутися на факультет/НН інститут з заявою на ім’я декана/директора на отримання ДВО та пакетом документів. Зразки та перелік документів тут.

📋 Які документи потрібні для повторного виготовлення ДВО; що робити, якщо у вашому дипломі чи додатку виявлено помилки; якими документами регламентуються процеси замовлення ДВО (зразки заяв, актів, розпоряджень) – усіма цими питаннями опікується Відділ супроводження документів здобувачів вищої освіти. Детально нормативно-правову базу, перелік документів, зразки заяв / актів / розпоряджень та контакти висвітлено у статті.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

16/10/2022