Кафедра трансляційної медичної біоінженерії

Кафедра трансляційної медичної біоінженерії

Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”

Нагадуємо! З 01.05.2023 розпочинається навчання в змішаному форматі!

З 01.05.2023 у весняному семестрі 2022/2023 н.р.
розпочинається навчання в змішаному форматі для певних груп, освітніх програм, спеціальностей та курсів (лекції онлайн, практика та лабораторні роботи офлайн).
📋Перелік спеціальностей рекомендованих Адміністративною радою КПІ ім. Ігоря Сікорського за якими буде організовано навчання в очному режимі.
📌 Наказ №НОН/111/2023 від 30.03.2023 “Про організацію освітнього процесу у весняному семестрі 2022/2023 н.р. в змішаному режимі за окремими спеціальностиями та освітніми програмами університету”.

🔸Як дізнатись чи виходить моя група на очне навчання?
• Про це вас вже мали поінформувати ваш куратор та викладачі з конкретних дисциплін, з яких передбачено проведення очних пар.

🔸Чи змінився розклад?
• Так. Врахуйте, що в розкладі занять ймовірно відбулись зміни – не лише відносно тих пар, що проводяться в очному режимі, але і тих, що в будуть продовжувати проходити в режимі онлайн. Тому перевірте свій розклад на roz.kpi.ua та уточніть чи є якісь зміни у викладачів, якщо вам ще досі не надали інформацію щодо змін. Зауважте, на сайті https://schedule.kpi.ua зміни не внесені.

🔸Що робити, якщо немає можливості бути присутнім на очних парах?
• Негайно зв’язатись з куратором групи і повідомити про обставини, що унеможливлюють ваш вихід на очне навчання. Можливий вихід із ситуації – перенесення даних дисциплін на наступний семестр чи навчальний рік (якщо це можливо в рамках структурно-логічної схеми вашої освітньої програми), оформлення індивідуального навчального плану (за умови згоди викладачів, кафедри, декана/директора), оформлення академічної відпустки.

🔸 Поселеннядо гуртожитків
• Поселення до гуртожитків студмістечка тривало з 17.04 і наразі перший етап вже завершено.
📋 Якщо з певних причин у вас не вийшло поселитися у відведені терміни – повідомте про це відповідальну особу за поселення вашого ф/ННІ. Контакти та детальний алгоритм поселення тут.

🔴 Не нехтуйте повітряними тривогами! У разі тривоги користуйтеся укриттями на території університету.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

30/04/2023