Кафедра трансляційної медичної біоінженерії

Кафедра трансляційної медичної біоінженерії

Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”

Громадське обговорення ОПП магістр

На громадське обговорення виноситься версія №2 освітньо-професійної програми «Регенеративна та біофармацевтична інженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Пояснювальна записка до проекту освітньо-професійної програми.

Просимо науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти, представників роботодавців та фахівців, що працюють у галузі біомедичної інженерії та медичної біотехнології висловити свої думки щодо проекту ОПП.

Громадське обговорення триває 1 місяць.

05/03/2020

 

2 думки про “Громадське обговорення ОПП магістр”

  1. Як фахівець, що працює у галузі біомедичної інженерії можу сказати, що дана освітньо-професійна програма «Регенеративна та біофармацевтична інженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти, надасть змогу отримати висококваліфікованих фахівців в галузі біомедичної інженерії та медичної біотехнології.

  2. Валентин

    Як студенту 4 курсу і потенційному абітурієнту, мені цікаво: чи будуть викладатися ISO 9001:2015 у дисципліні “Навчальна дисципліна з менеджменту” та GCP у дисципліні “Теорія і практика біомедичного експерименту”?
    В цілому, проєкт перспективний і доволі привабливий, головне, щоб знайшлися люди, які зможуть правильно сформувати навчальний процес.

Залишити коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *